søndag den 21. juni 2015

AE-OE-AA-Danmark ud af DF

...Æ-Ø-Å

(Genåbnings-fejring :
Genopslag pr 5/12 2023
for nostalgiens skyld...
og nydelsen med gensynet
af de adskillige kreative 
anti-DF-propaganda-tavler
jeg lavede i forbindelse med valgkRampen dengang
se næsten 80 af dem nederst i organet...)

Danmark ud af DF



Et personligt online-modstands-manifest
- Kampen fortsætter!

<<>>

Vidunderlige visioner viser vej!

<<>>oOo<<>>


...Æ-Ø-Å, bunden er nået, DF topper i Danmark efter Folketingsvalget 18-6-2015, som såkaldte Blå Bloks største politiske parti. 

I skrivende stund forsøges der at forhandles om et blåt regerings-grundlag, mellem Lars Løkke Rasmussen fra partiet Venstre og 'Tulle' fra DF. V, som ironisk nok er et valgets tabere. Thulesen Dahl, DF's nuværende leder - efter at Pia K har trukket sig efter forrige valg 2011 og istedet er blevet værdi-politisk leder - 'Tulle' blev valgets ubestridte ukronede sejrherre. Næsten en fordobling.

Min personlige online-protest-kampagne, som har kørt på denne blog Alsidigt Forum : Danmark ud af DF - og Danmark ud af DF2 siden nytår, fortsætter!

Man skal lægge mærke til, mener jeg, at selvom det værst tænkelige politiske scenarie for Danmark nu tilsyneladende er en realitet, så mener jeg også man tolke valgresultatet, som et udtryk for den voldsomt voksende politikerlede, der blev forstærket under forrige regering HTS såkaldte reform-amok.  

Margrethe Vestager og Morten Østergaard, begge fra de Radikale ( 's arrogance...) - har i min optik stået som hovedikonerne for og besørget, at B har fået en vælger-lussing, som forhåbentlig synger noget så eftertrykkeligt i øregangen! 

Det samme kan man sige om SF. - Som dog valgte at trække sig ud af regeringssamarbejdet under salget af markante aktie-portioner i DONG, til en af investerings-skurkene og hoved-medansvarlige for finanskrisen, Goldman Sachs.

Både SF og B må nu overveje om de overhovedet har nogen rolle at spille i dansk politik længere.

...Æ-Ø-Å, bunden er nået i nyere dansk politik, men som bekendt er 'the darkest hour usually just before the dawn' : Liste Å - Alternativet, med den radikale afhopper og kaos-pilot Uffe Elbæk i spidsen, fik et godt valg og er så vidt jeg pt. er orienteret kommet ind med 7 mandater. Det må siges at være en meget god begyndelse for et parti, som de gamle partier ikke har haft en døjt til overs for og rynket på næsen ad : 'Naive utopister som kæmper for fred og kærlighed'... - 

Men alternativet repræsenterer netop spiren til det visionære mod og utraditionelle tankesæt, som en voksende del af befolkningen tilsyneladende mere og mere efterlyser hos de gamle partier der kun kan finde ud af at føre 'Nødvendig Politik'...

En spændende begyndelse og stort tillykke, til Uffe Elbæk og alle hans støtter og politiske laboratori-er, herfra, som har knoklet for at komme over spærregrænsen og fået sådan et flot valgresultat ud af det.

...Æ-Ø-Å, bunde er nået i nyere dansk politik, men der er aldrig noget, som er så dårligt, at det ikke er godt for noget andet. Liste Ø - Enhedslisten, har haft 4 ekstremt vanskelige år som HTS-regeringens sorte får. Partiet, som de højredrejede S-R-partier ikke brød sig om og hele tiden har førsøgt at banke på plads, med mere eller mindre nyliberaliserende revolutions-udrensnings-tanke-terapi' (Social-liberal...) - Til direkte afpresning og beskyldninger om at svigte regeringsgrundlaget, når de har nægtet at stemme for alle de stramninger, som er og var en direkte fortsættelse af VK-O-regeringens angreb på den såkaldte velfærdsstat og systematisk sparken nedad mod alle de svagest økonomisk stillede i samfundet : 

Afskaffelsen af efterlønnen (VK-O) - angrebet på dagpenge-systemet, kontant-hjælpsmodtagerne, løndumpingen, listen er endeløs.

Hvor VK-O gennem nullerne, gjorde en dyd ud af at sparke til især muslimerne, og piske fremmed-hadet op til hysteriske højder legitimeret gennem krigen-mod-terror, med Burka-debatterne osv. - Valgte HTS-regeringen at videreføre trenden fra DF, med at gøre de økonomisk svageste til prügel-knabe.

Og der gættes også ihærdigt på nu, efter valget 2015, at med-årsagen til DF's stor-sejr, sandsynligvis også skyldes dette historiske svigt fra S's side : De valgte at svigte deres egne vælgere. De valgte at forråde deres egne vælgere, de valgte at gå til valg på at forbedre velfærden for alle dem (En fair løsning...) - som på alle måder var blevet bombet til lirekassemænd af VK og O - Det Sorte Kabinet gennem nullerne - Men svigtede sine egne løfter og sprang ud af skabet som ultra-(social?)liberale, da de fik mandatet til magten, som endnu værre reformister end VK-O!!??? - Trods dette historiske vælger-svigts faktum, har S alligevel fået en minimal fremgang til valget 2015 - men tabte magten.

Jeg gætter personligt på, at politiker-leden især også gælder det gamle Social-demokrati, som nu med eftertryk har bevist, at de ikke længere ønsker, at være arbejdernes parti. Eller også, eller både og - handler det om, at HTS og partiets hoved-bestyrelse, bare har trumfet sin vilje rigidt igennem og lukket kæften på og bagbundet sit bagland. 

De samme problemer, konflikten mellem hoved-bestyrelse og bagland, splittelsen mellem 'upstairs vs. downstairs', er vist generelt set, som fænomen, blandt venstrefløjspartiernes, som prisen, for at deltage i HTS-regerings-samarbejdet.

Alle venstrefløjspartierne slæbte på en efterbyrd af en ideologisk svækkelse, af indre splid og splittelse (Liberal vs. Social... oa.) da de kom til magten - Og som De Radikales Margrethe Vestager skruppelløst udnyttede til fulde ("Sådan er det bare"...) i Det Sorte Tårn 2011. -

En magt-begærlig udnyttelse, hvor der burde have hersket forståelse, respekt og solidaritet, som De Radikale, som sagt, nu er blevet retteligt straffet af vælgerne for, med eftertryk.

- Ideologisk svækkende gift, systematisk indsprøjtet af VK-O's ultra højre-drejede blok-politik op gennem nullerne, som blandt andet især spillede på Sovjets og dermed kommunismens og dermed al socialist-og social-politisk tænknings sammenbrud 1989.

Læg dertil Krigen-mod-terror og AFR's økonomiske anarkistiske projekt : "Fra Social-Stat til Minimal-Stat" - og som har mundefr ud i HTS-regeringens Konkurrence-Stat, lanceret især af Bjarne Corydon (S) som også var ivrig og rasende rigid arkitekt bag DONG-salget. 200.000 underskrifter som protest over salget af et stykke vital dansk infrastruktur til en mere eller mindre korrumperet invesaterings-bank negligerede han arrogant uden at fortrække en mine som endnu et stukke nødvendighedens politik!??

Alle almindelige vælgere, og partiernes mobiliserede mere eller mindre anonyme skare af delegerede, drog først et lettelsens suk, da HTS vandt sejren i Nov. 2011 og troede at nullernes ultra-liberale fremmedfjendske æra nu ville være et overstået kapitel i dansk politik, som omsider trygt kunne gå over i historie-bøgerne. -

Desto større var chokket og først den lammende paralysering og den deraf langsomt, afledte men først fuldkommen forsvarsløse og overrumplede vågnende gradvist voldsomt voksende politiker-lede : HTS-regeringen viste sig i al sin tænderskærende gru at være noget man kunne kalde reinkarnationen af VK-og O. -

Men måske var alt dette, denne fordrejede højredrejning, som sagt, udtryk for en i  disse partiers indre svækkelse, en giftig efterbyrd af magt-.arrogance fra VKO-tiden. Et slags indre kup, hvor alle de 1000 vis venstrefløjs partiers anonymt delegerede, blev udsat for hovedbestyrelsernes magt-kup da magten igen kom dem ihænde 2011? - Og under alle omstændigheder, så blev den såkaldte nødvendige politik gennemført som toppen ville, alle protester blev slået hårdt ned på og tromlet totalt til tavshed.

Nu var det ikke VK og O som udøvede magt-misbruget men deres egne ledere!

Disse skadelige og giftige truende splittende konflikter sås også i Ø.

Men her på den anden side af valget, viser det sig så, at Ø alligevel har formået at holde integriteten intakt igennem valg-perioden. Og selvom det selvfølgelig har været en drøj omgang for partiet at lægge ryg til alle de fortsatte ny-eller-og social-liberale angreb på velfærden, så har de tilsyneladende bedre end SF og R, formået at fastholde højlydt protest, selvom det har kostet indflydelse, hvor SF har betalt for indflydelsen under HTS-regeringen, med at blive næsten halvveret.

Kort skitseret, er dette nok også især en med-årsag til, at DF nu tøver i sejrens stund med at lade sig gøre til regerings-parti, men foretrækker at lade Lars Løkke Rasmussen blive statsminister igen, for selv bekvemt at kunne stå på sidelinjen i beskyttet delvis i kulissen og slippe for at risikere at skulle betale magtens pris, som nys omtalte venstre-fløjspartier. Magten koster.

Og således ser vi allerede fra start af efter valget 2015, at det ny regeringssamarbejde, er svækket fra fødslen. En slags opkomlingens barn, som lider af alvorlige og vitale vejrtræknings-problemer og vil få svære leve-betingelser.

Kombineret med den voksende mobillisering fra neden, fra den yderste venstrefløj - Liste Ø er nu den yderste venstrefløjs største parti og S er mere eller mindre demoraliseret, om end stadig Danmarks største og Alternativet har fået et ønske-valg - Ser det alligevel ud til at, selvom man kan sige at valgets umiddelbare udfald, er det værst tænkelige scenarie, en slags VKO-repeat, hvor K er udeladt, de Konservative gik også tilbage - Ser det alligevel ud til at oppositionen, med Enhedslisten som spydspids, vil kunne udgøre en markant mobilisering, også udenomsparlamentarisk, sammen med Å, som gør at magt-konstellationen V- O - og L - er og forbliver en svækket fra fødslen af. En blå firkløver-regering med K er ikke aktuel lyder meldingerne fra de konservative som også har haft et dårligt valg. 

Således kan man sige, mener jeg, at der al mulig grund til optimisme for almindelige mennesker, som tager afstand fra DF's forsøg på at spille socialt overfrakke-parti, som nu pludselig skulle være vendt på en 50-øre og ville varetage de svagestes interesser, samtidig med at de allierer sig dybt med netop det parti, som ikke bare ideologisk set men i praksis igen og har bevist udtrykkeligt de sidste 15 år og også før, er den største trussel mod de svageste, men som altså har fået en markant vælgerlussing 2015, Venstre.

Årsagerne hertil, til Venstres markante tilbagegang, kan man så gisne om i det uendelige, men Løkkes U-Løkker... - og en vis støjsender - har måske især sin andel...

- Optimisme trods alt, for mennesker, som tager afstand fra al denne sparken nedad, om det er mod ny-danskere, arabere, muslimer, flygtninge, kontant-hjælps-modtagere, arbejdsløse... - listen er næsten endeløs - Mennesker, som forlængst har indset, at al denne rigide topstyring og sparken nedad og del-og-hersk-retorik er destruktiv for hele samfundets sundhedstilstand generelt, også selvom man måske for en tid kan gemme sig bekvemt på toppen.    

Alligevel er der selvfølgelig al mulig grund til at fortsætte mobiliseringen af modstanden. Og derfor gør jeg personligt opmærksom på min kampagne Danmark-ud-af-DF, hvor den enkelte forhåbentlig vil kunne finde skyts til sig selv og sine. 

...Æ-Ø-Å - Danmark har nået bunden og DF toppen - Men som bekendt, 'What goes up, must come down - What must rise must fall'.... - De frygter, med god grund, at gribe magten i den nuværende situation, for det kan, som med omtalte venstre-fløjspartier og de Radikale - og ikke at glemme Venstre - koste dem dyrt!

Vælgerne, den danske befolkning, består ikke kun af pianister, som i desperationen og forskrækkel-sen over S's historiske svigt og forræderi, tilsyneladende mere eller mindre forståeligt har valgt at flygte over til DF - Størstedelen af befolkningen har stadig begge ben på jorden og næse for nøjagtig hvad Danmark har brug for, som helhed, ikke kun for at nogen fås særinteresser, fremmedfjendske interesser kan så let blive til gode-set. Læren efter hvor gruelig galt det kan gå med ensidig blå politik fornægter sig ikke og jeg er stolt af mine landsmænd på den led. Godt gået!

Der kan vel næppe heller strammes ret meget mere, hverken for både indvandring og flygtninge??! Jeg mener, der har sidste 15 år ikke været andet!! - Strammere og strammere!! - Så i praksis er der altså ikke længere så meget at udsætte på de evigt forfulgte muslimer! De har snart tålt alt hvad der kan tåles!!

Lægger man krigen-mod-terror oveni, fornemmer jeg en lede fra befolkningens side generelt nu, som virkelig må tages alvorligt. Vi har været uafbrudt i krig i snart15 år og det har kostet og koster stadig dyrt! - Intet har det gavnet!! Tværtimod. Et at de sorteste udenrigs-politiske-og aktivistiske kapitler i Danmarks nyere historie. - At gå i krig, for at bevare freden...Løgnen er tyk som en pelset pølse og befolkningen gennemskuer det mere og mere, for hver eneste dag der går.

Men selvfølgelig skal vi være på vagt overfor alle de tilbøjeligheder, som DF bygger på : Straf for straffens egen skyld, magt for magtens egen skyld, krig for krigens egen skyld, stadig vil friste mange, til at legitimere deres 'udlændinge-kritik og indvandrer-skepsis og krigen-mod-terror'  -

Uanset i hvilken form den kan komme til udtryk. For om ikke andet så er symbol-politiske indrømmelser stadig klenodier til DF's bevarelse og styrkende stadig fastholdelse af den mildt sagt rasende rigide praksis.

Men der er alvorlige sprækker i fernissen nu - Løgnene om den sociale indstilling og kampen for freden og friheden og ytringsfriheden er ikke så nemme at sælge mere til den brede befolkning. Hykleriet om kampen for ytringsfrihed og forstillelsen som et socialt parti. DF's evige dilemma : Hvordan kan man dog påstå at være et socialt partik som kæmper for de svagest økonomisk stilled og samtidig samarbejde med et parti som traditionel er de svagest stillede største modstander??! - Dette hykleri er allerede afsløret som gamle udslidte travere og VKO-repeats inden man overhovedet har fået sat sig ordentligt til rette ved forhandlingsbordet.

Sådan nogen ting er vitale at tænke på og holde fast i, når modstanden nu skal mobiliseres moden!

Fordi kampen fortsætter!

Kampen for ægte sunde demokratiske tilstande holder aldrig op og er altid op ad bakke.

Men at undlade at kæmpe derfor, af bekvemmelighed, er slet ikke noget alternativ.

Alternativet er at stå op for dig selv og dine rettigheder! Alternativet er at blive véd og véd i en uendelighed! Alternativet er at begynde at udvikle og manifestere og omsætte til praktisk virkelighed, alle de vidunderlige visioner, som viser vejen frem for et veludviklet velstands-Danmark, som bygger sin velfærd på langsigtede økologiske bæredygtige løsninger, en fornuftig og behersket økonomisk politik, som igen bygger på, at ingen behøver at stræbe efter at leve over evne og belaste miljøet længere, fordi fordelingen tilgodeser alle, så der heller ikke opstår nød og fattigdom for de mange, fordi for få kræver alt alt for meget.

- Et reformeret sundhedsvæsen, som bygger på alternative og profylaktiske (forebyggende) helbredelses-teknikker, i højere grad en kortsigtede kanoniserede kræft-kanonernes påståede akutte og effektive helbredelses kilder, men som alt for ofte fører til mere død og ulykke og hurtig skjult profit til et medicinal-kartel, hvis skruppelløse interesser i sygdom og død, stadig er en sag hele for den danske befolkning (HPV-vaccinerne osv i det uendelige...) også at gøre op med og komme effektivt til livs, uanset hvilken side i det politiske spektrum, man så har valgt at tilhøre.

Der er altså. hvis man vækker sig og retter sig op i sin fulde høje og ser med klare friske øjne på sagen, ikke andet end håb for fremtiden nu! - Fremtiden er lys og fremtiden tilhører ikke hverken DF eller V, K, R eller S -

De gamle partier har spillet fallit, som aldrig før i historien og det vi ser nu og som vi også så under VKO og HTS - er de sidste desperate krampetrækninger, for at beholde og bevare det bestående, som alle mere eller mindre, kun kan se, for alvor nu, er ved at forvitre. Det holder simpelthen ikke mere.
Og det er godt, at det går langsomt med forvitringen, at det sker i en slags bølgende bevægelse, hvor vi for 'tilbagefald'- for at opleve lidt mere fremgang på andre niveuer, for igen at falde tilbage,  for det nye skal have sin tid til at vokse sig tilstrækkeligt stærkt, inden det helt kan overtage og bære, hvor det gamle slipper tøjlerne af træthed og udmattelse. Hvis alt det gamle bare blev aflivet, bom, ville vi ende i destruktivt anarki og kaos.

Men Kloden har tålt nok nu! Vi har kun denne ene planet og dens overlevelse er den første prioritet som sammen med så meget andet, som jeg har nævnt og ikke nævnt, vil slå benene væk under det gamle og fordre virkeliggørelsen af Det Store Løfte om indfrielsen af  En Ny Tid,  År 2000 - Millenim - Den Ny Tidsalder -

En fredelig og social og sund planet, i større mangfoldighed og fred og frihed end nogensinde før i menneskehedens historie.  En global kosmisk ligheds-impuls, som ganske enkelt ikke lader sig stoppe - allerhøjest, som sagt, af hensyn til udviklingens hastighed, lader sig forsinke og forhale, for at folk kan følge med -

Den Nye Verden vil dukke op af ruinerne af Den Gamle forstokkede krigs-gale udbytter-verden. Ud ad den økonomiske ensidigheds mørke moralske morads, de forstokkede stokkemetoder, vil vokse en forståelse for, at økonomi kun er midlet, kun et værktøj til at tjene menneskehedens, såvel lavere som højere instinkter og interesser - Ikke målet og midlet til dens evige stavns-og slave-bindelse! - Ikke kun de få (0,1%?) 1%'s virkelige, men vanskabte, frihed, på bekostning af restens.

Bryd ud nu! Tiden er inde til det store opgør med udbytningen og tyranniet. Det er nok nu! Vi har fået nok nu! - Vi nægter at føje os og bøje os længere for udbrændte indebrændte fremmedfjendske pedanters rigide rasen og regeren! - Vi nægter at føje os og bøje os for forældede stokkemetoders forstokkede og ensidige økonomiske modeller og tvivlsomme tomme tal-teoriers teoretiske trivielle tørre tal-ark.

Vi er fremtidens beskyttere og reddere! Vores børn og generationers rolige respektfulde repræsen-tanter. Vi tager pligten på os, for at efterlade en planet, som danner livs-grundlaget og rammen for en lignende lykke og mangfoldig ligestillet lukrativ kreativ materiel tilværelse i harmoni med omgivelserne og miljøet, som vi selv fik. Det er vores skyld! Det er vores kosmiske afbetaling! Det er vores ufravigelige pligt! Og vi påtager os denne byrde af nødvendigt vedvarende uophørligt arbejde med stolt glæde og sikker vished om at gøre det rette, som fremtidens sikrere. Og vi vil ikke sky nogen fredelige kreative og massive marcherende folkelige midler, før dette mål er nået : At kunne overdrage en fredelig og sund og rimelig harmonisk planet til vores børn og deres børns børn.

Enhver som ønsker det og som besidder bare et gran af ganske almindelig medmenneskelig sund fornuft, kan og vil straks, i al individuel frihed, tilslutte sig dette, på sin egen facon og gøre sig til et en mikro-skopisk led, men vital del, af en ny verdens-historisk makroskopisk menneske-fællesskabs vidunderlige visionære vinder-vej.


  

<<>>oOo<<>>  


Opdatering 23-6-2015

Sådan klarer du dig i debatterne med DF'ere

Nye slogans, som jeg løbende opslår og som du frit må kopiere og distribuere til alle og enhver, som du forhåbentlig kan bruge til blandt andet, at være alert på, når du debatterer med DF'ere og bliver udsat for, alt fra logiske meningsløsheder ("Danmark for danskere" oma.), til omvendte beskyldnin-ger (= Projektioner = 'Det man siger er man selv') - til forsøg på at blive taget gidsel for et sympati-angreb/medlidenheds-fælde (At du er 'ond'- intolerant - anti-demokratisk - fuld af fordmme osv. i det uendelige - fordi du er kritsk overfor DF og deres udtalelser, holdninger, osv. i det uendelige)


Alt ovenstående er et effektivt trick, til at afspore debatten og aflede opmærksomheden tilbage på dig, istedet for at forsvare sig med reelle argumenter

Sagen er den i al sin ankelhed at DF'ere ikke har noget reel forsvar for sin intolerance og derfor må de selvfølgelig beskylde alle andre, som kritiserer dem for at være det, for selv at være dét!?? (Æh bæh buh!) - 

Pas på! Det er til at blive helt rundtosset af, fordi det er et billigt, men meget effektivt aflednings-kneb, som kan lamme modstanderen, fordi det er så skruppelløst åbenlyst løgn! - Fordi det er så overrumplende usagligt: At beskylde modstanderen for at have det problem, som han angriber en for : Det er nu pludselig ikke DF, som er intolerante! - Det er dig, som er intolerant, fordi du beskylder DF for at være intolerante???!!

PAS PÅ!! Det er en meget effektiv måde, at forsøge at vinde sympati for sig på, på bekostning af en reel saglig debat, hvor det er DF'eren, som er pålagt at forsvare deres invandrerkritiske synspunker, eller forsvare sig mod kritikken af dem. - Istedet angriber de dig for at have det problem som de selv har og ikke vil eller kan forsvare på saglig vis.

Det er en pokkers effektiv måde at glide af på og undvigemanøvre. Problemet er, at DF ikke har nogen reelle saglige argumenter og derfor må lukke af og på omvendt vis appellere til, at hun/han bliver udsat for usportslig udemokratisk intolerance!??

Mens sandheden er, at hun/han undviger og nægter, at komme med et realt svar, en real bevis-førelse, en logsk tankerække osv. - Fordi vedkommende DF'er ikke har noget!

Se hvordan jeg sætter proportionerne i relief : Staaakkels DF - Har vundet valget, men bliver stadig udsat for danskernes intolerance = Størstedelen af den danske befolkning bryder sig stadig ikke alligevel om DF og deres såkaldte 'indvandrer-kritiske' holdninger. 

Er det synd for DF?? Er det intolerance??! 

Eller er det DF som endnu ikke vil acceptere de demokratiske vilkår, når først magten er vundet? Og beviser det ikke, som så meget andet karakteristisk for DF, hvorfor der netop bør holdes urokkeligt fast i markant skepsis mod DF?

Det er sg' da ikke synd for et parti og dets stemmesympatisører at de bliver udsat for skarp kritik og endog sammenlignet med totalitære bevægelser o.lign. - når de hele tiden beviser i praksis at selvom de så ejer al magt og har vundet valget, så hverken kan eller vil de tåle kritik! - Enhver kritik, om muligt forsøges at undgåes at svares på eller imødekommet med saglige argumenter, istedet returneres den med omvendt sympati-angreb : Du er ond og intolerant at kritisere DF så hårdt! ('Trækker nazi-kortet' og i den dur...)

Det er ligesom når Helle Thorning bedyrer at blive udsat for ytrings-friheds-sabotage i Fælledparken af fløjte-aktivisterne??!! Konen var statsminister

DF har vundet valget, men klunke-klynker stadig, som en narcissistisk king-baby, så snart de får modstand! - Du er intolerant mod os, staaaakkels DF'ere, ja du er så - og ond og fuld af fordomme og trækker nazi-kortet når vi taler om indvandrer-ghettoer... See? 

Logiske meningsløsheder, proportions-fordrejninger, nægten at svare sagligt på kritk og gliden af og spillen offer for den intolerante kritik. Nægten at f.eks. forholde sig til det faktum, at de selv er årsagen til at blive draget til sammenligning med jødeforfølgelserne under WWII. = Når DF er indvandrer-kritiske er det udtryk for ægte demokrati og den sande ytringsfrihed, når andre er DF-kritiske er det intolerance. => Forfølgelse af DF, hetz mod DF - og andre groteske fordrejninger og virkeligheds-fornægtelser og forvridninger, proportions-fordrejninger,

Hykleriet i en nøddeskal : DF må godt være såkaldt 'indvandrer-kritisk, men vi andre må ikke være DF-kritiske. Når DF kæmper for ytringsfrihed kæmper de kun for deres egen såkaldte 'invandrer-kritik' - og kalder alle som er DF-kritiske for intolerante, anti-demokrater??! Spejlvending, projektion, det man siger er man selv. 

Men det virker helvedes effektivt overrumplende, hvis man er inde i en intensiv seriøs diskussion - Det virker overrumplende, fordi det er så dumt og stupidt, så ensporet og så primitivt.

Så usagligt og udhulet, et ikke-argument. En undvigelse og et modangreb på samme tid, maskeret som et modargument. 

Men at vireklig svare på kritik af sin egen indvandrer-kritiske holdning, med at beskylde kritikeren for at være intolerant, er ganske enkelt at stikke halen mellem benene og opgive den saglige sunde logiske demokratiske samtale. 

Og hvis der bliver krydret med - "Taber-nar - glem ikke, hvem der vandt valget - vi er det næststørste parti i DK" o.lign retorik - er det bare at træde et skridt tilbage og spørge igen : Vil du besvare min kritik af din indvandrer-skepsis eller vil du mudderkastning? Vi du svare seriøst på det spørgsmål jeg stiller dig - eller ej??! Ok... du har ikke noget svar! Jeg-har-masser-af-svar-men...??! I værste tilfælde bliver du blokeret, udsat for trusler, evt. om vold, hån, latterliggørelse, nedgørelse, mere eller mindre afstumpede beviser på at du har ramt plet. 

DF'eren er blottet. Der er ikke noget at komme efter. Det hele er et udhulet spil for galleriet, om at vinde folkets sympati for sig, ved at foregive, at man er den store beskytter af danskheden og det oprindelige Danmark, alle de små stakkels danskere, de almindelige mand på gulvet, mod truslen fra de fremmede.

DF'ere er argument-resistente fordi de ikke har nogen saglige virkelige argumenter og noget virkeligt politisk program. - Fordi det hele bygger på en løgn, en tvangsforestilling, en fordom, et spøgelse, ligesom med krigen-mod-terror - En trussel mod danskheden og Danmark.

Det er ligesom dommedags-profeter og Jehovas Vidner og andre sekter : En trossag som der er valid dokumentation og saglige argumenter for. Det bygger på tvangsforestillinger, overdrivelser, fordomme, uoplysthed, usaglighed, ensporethed, ensidighed, indskrænkethed, dumhed, dumphed, plumphed, flad tænkning fremfor visionær, dumstædighed - Læg udtrykkelig mærke til at jeg ikke siger uintelligent-hed. Men så er det udtryk for intelligens som maskerer et eller andet psykisk/følelsesmæssigt kompleks, en tvangsforestilling om de udspekulerede muslimer som kommer herop og vil fordreje og fordærve danskheden og danskerne på snu og mystisk vis - konspirations-teori er så den mere passende betegnelse. Du kan selv føje til...

Det er korte af det lange er ganske enkelt ligesom med krigen-mod-terror, at tale nogen alvorlige og udfordrende samfundsopgaver op til at være mere eller altoverskyggende trusler, så man kan retfærdiggøre en lang række udemokratiske tiltag. Bare man lykkes at få folk overbevist om at truslen eksisterer og kan få den bekræftet med enkelt-stående tilfælde, ligesom med Rober-Karina-debatterne og eksponere og udnytte det tilstrækkeligt meget i medierne, skræmme folk! - Så sker resten af sig selv, næste.

Men ikke hvis du er (år-)vågen og stiller kritiske spørgsmål og bliver ved med at gå dem på klingen og allerbedst formulere din egen modstand. Istedet for at disputere på deres betingelser, så fremlæg din kritik og modstand på dine egne, eller din gruppes egne betingelser. (Når man er i 'krig' er angreb det bedste forsvar...) Se også forklar-mig-røv-fælden længere nede.

Det endnu mere korte af det lange er at konstatere : DF'ere flest er argument-resistente, derfor er det spild af tid og gode kræfter at søge at få en saglig debat med dem. Det er langt mere effektivt at formulere din egen modstand og holde fast i den, uanset hvor ond og intolerant de så synes du er. 

Pas på! De er snu og udspekulerede som bare pokker og kan fordreje hovedet på enhver! Man kan let blive fuldkommen rundtosset hvis man hopper på deres limpinde! - 

Men fortvivl aldrig, for hvis du øver dig konsekvent i, at holde hovedet koldt. tanken klar og hjertet varmt og begge fødder på jorden, så lærer du det til sidst, at gennemskue dem, selvom du måske må 'tabe' et par debatter til en DF-er f'ør du er vågen nok til at kunne sætte en DF'er til vægs og bevise hvad jeg har skitseret ovenfor.

De kan benægte alt! - Det gør det også umuligt at tale med dem : De kan fordreje en diskussion så meget, at det ender med, at du skal bevise for dem, at du har ret til at være kritisk og intolerant, eller noget andet. Det er det som går som betegnelsen 'Argument-resistens' - Jo mere sagligt og omhyggeligt du søger at redegøre for et eller andet, jo mere har de dig på-forklar-mig-røv-krogen.

Den finte endte jeg med at stoppe engang omsider efter at have hoppet på den igen og igen - og kunne trække mig ud af, trumfe tilbage med : Du spørger mig jo ikke om uddybninger, fordi du er interesseret i vide mere. Du spørger og spørger fordi du ikke er interesseret i at vide mere! Pas på! - 

Vær opmærksom på, at denne afkræven dig forklaringer og beviser, på det ene og på det andet er også en skide snu og effektiv smart aflednings-manøvre når DF'eren ikke har flere saglige argumenter. -Så holder vedkommende istedet dig fast i at skulle redegøre og uddybe i en uendelighed, men lytter ikke og tager slet ikke dine argumenter alvorligt overhovedet - argument-resistens. Istedet leger vedkommende forklar-mig-røv-spillet med dig! 

Sådanne karusseller har jeg prøvet et par gange. Men det lærte mig tilsidst at blive opmærksom på det før jeg lod mig lokke ind i den igen og smide ovenstående konstatering og således finde en anden og bedre at disputere med og samtidig i feks en offentlig blog udstille DF'erens usaglige argument-resistens.

Jeg følger op på de her iagttagelser - og laver hele tiden flere nye tavler, med flere 'huskeregler' og nye slogans - for hvordan du kan undgå at bliver offer for DF'eres omgåelses- og undgåelses-, afsporings-manøvrer i debatter o.lign - løbende..



<<>>oOo<<>>



Udvalgte fra Danmark-Ud-af-DF +  Danmark-Ud-af-DF ver2-

Ialt over 200 tavler med OP-løftende kreative kamp-slogans.































































































































































<<>>oOo<<>>